långtråkigt söndaaag

Jag typ gillar inte söndagar, de brukar alltid vara tråkiga. Jag har precis duschat och jag gör absolut ingenting. Vissa av mina kompisar jobbar och vissa pluggar. Alla är upptagna utom jag, typiskt haha. Jag tror jag ska fortsätta ha det tråkigt idag. Längtar faktiskt lite till imorgon då vi får våra Chromebooks.
Hos mig regnar det som fan och jag fryser skit mycket, saknar sommaren redan :( Snart är det vinter och jag måste köpa en ny vinterjacka, är så trött på den som jag använde förra året.
Whatever ska torka mitt hår nu.

let's work!

Idag ska jag hjälpa min pappa på han pizzeria. Någon har beställt 18 st familj- pizzor!!! Det är säkert någon som ska ha fest ikväll.
Jag ska jobba från ca 17.00 till 21.00. Sen ska min syrras kompisar komma hem till oss så jag har lovat de att hämta pizza åt de. De som vill ha pizza, ses hemma hos mig ikväll! ;)

 

Väääldigt trött!

Idag hade jag engelska, musik, idrott (teori), svenska och SO. Alla lektionerna var roliga förutom idrott och SO, idrotten hade varit väldigt kul om det inte var teori.
Vi slutade ungefär 15.10 och jag åkte hem direkt efter. Jag drack te eftersom jag frös så jävla mycket, sen kollade jag på min favorit persisk serie.
På kvällen runt 19 tiden åkte jag och syrran med hennes pojkvän till Sollentuna centrum för att köpa lite skola grejer haha. Tråkigaste shoppingen ever. Hon köpte några häften och stift.
När jag var tillbaka hemma körde jag lite styrketräning och sen duschade jag.
Nu ligger jag i min säng och är astrött! Vafan jag brukar aldrig vara trött vi 22 tiden??
Men TGIF snart och sen Frjärdlång på onsdag!!