Blev utslängd ur klassrummet!

Den här gången var det faktiskt läraren som slängde ut mig ur klassrummet och jag kommer säkert få frånvaro. Anledningen till att jag inte fick frånvaro förra gången var att han inte ens märkte att jag var borta! Jag hade räckt upp handen i typ halva lektionen men han hjälpte inte ens mig! Sen undrade han varför jag snackade "hela tiden". Men det var ju bara för att jag inte hade något att göra, plus att det var många andra som snackade men han sa inget till dem. Jag svär att han har problem med dig själv! Min nästa lektion är kemi och den börjar om en kvart. Sen har jag lunch och jag tror att det är äckliga biff.

Kommentarer:

1 Anonym:

Vem fan skyltar och skryter med att man inte kan uppföra sig? Hade skämts om jag var du. Det är heller ingen annan än du som påverkas av att du missar dina lektioner, inget annat än din egen framtid påverkas.
Ta ansvar över ditt liv.

Svar: Jag skryter inte och jag är inte glad över det som hände, jag delar bara av med mig så att de andra får läsa vad som hände. Jag skäms inte för att det är faktiskt inte mitt fel att min lärare är konstig, jag är inte den enda han har "problem" med. Han har faktiskt haft problem med rektorn och andra personal på skolan också, men vår rektor behåller läraren för att han hittar ingen annan som kan ta över lektionerna.
Mehrsa

Kommentera här: