DET HÄR ÄR TILL ALLA RÖKARE

 
Ni förstår säkert inte ens vad ni gör mot er själva, vilka nackdelar det finns. Jag har hela min pappas släkt som röker, och jag lovar att de provade röka när de var barn. Sen tyckte de säkert att det var “cool” och fortsätte med det. Men det är fan inte ens cool. Vem fan vill ha en partner som luktar cigg? Tänk när du kysser den kommer du fan också börja lukta skit. Man vill att ens partner ska lukta gott parfym istället för jävla cigg. Tänderna blir också äckliga och lungorna blir helt förstörda.

Jag förstår inte att man väljar att lägga ut pengarna på skit istället för att spara de till t.ex. semester eller något annat som man vill göra. Det är så dumt, det är som att betala för att skada sig själv. Visst, du skadar inte dig själv efter några gångers rökning, MEN DU BLIR BEROENDE. Välj istället att leva ett hälsosamt liv och lägg dina pengar på nått annat istället för rökning och snus.

Idag när jag skulle träffa min kompis såg jag tre killar runt 10 år, jag hörde en av dem fråga “har du med dig tändare?”. Asså fyfan! Vart fan är samhället på väg? Hur fan kommer det vara om 20 år?

Varje gång jag ska till min väns skola, ser jag oftast att det första folk tar upp när de kommer ut ur skolan är fucking cigaretter. Det är fan elever jag snackar om. De förstör hela sin jävla kroppsystem totalt! Ni fuckar upp eran utseende också, ni får finnar av rökningen och sen köper ni någon jävla medel för att få bort det. Varför gör ni allt så komplicerade?

Nu kommer säkert folk börja tänka “men du har inte ens rökt en enda gång”. Jo, jag har faktiskt provat och vet ni vad? Det kändes fan fett äckligt efteråt!

Så snälla alla ni som röker, sluta med det. Det finns mykcet mer nackdelar än vad jag har nämnt. Och ni vill ju fan leva så långt det går.

Det är inte YOLO att röka, yolo betyder ju att man lever bara en gång. Om lever bara en enda gång, varför vill man försöra sitt liv då? Ditt liv blir koratre för varge cigarette u röker!

 

Jag hoppas ni håller med mig!

Godnatt :)

Kommentarer:

1 Sayna:

Håller med!

Svar: Eller hur! Jag blir skit irriterad!
Mehrsa

Kommentera här: